Officielt: OB henter rutineret målmand i Fredericia

Den tidligere Superligamålmand Thomas Mikkelsen skifter til sommer til OB.

Opdatering: Thomas Mikkelsen har over for Fredericia Dagblad bekræftet, at han har skrevet under på en toårig kontrakt med OB.

Rygterne har cirkuleret i en uges tid, og i går fik historien nyt liv, da den nye podcast om OB, Stemmer fra Ådalen, kunne berette, at den tidligere FC Vestsjælland-målmand Thomas Mikkelsen er på vej til OB.

Endnu har hverken Thomas Mikkelsen, hans nuværende klub FC Fredericia eller OB bekræftet skiftet, men kilder tæt på målmanden fortæller til TV 2/FYN, at aftalen er på plads.

Thomas Mikkelsen, 33, er opvokset i Munkebo og har tidligere spillet for både B 1909, FC Fyn og Næsby, og til sommer vender han så tilbage til såvel Fyn som den bedste række.

Afløser Falkesgaard

I OB skal han afløse Michael Falkesgaard som førsteudfordrer til det indtil videre ret suveræne førstevalg, norske Sten Grytebust, der vel nok har været OB's bedste spiller i denne sæson.

Den store målmand har været en stor profil for FC Fredericia, der frister en tilværelse i bunden af 1. division, siden han efter FC Vestsjællands konkurs i vinteren 2015 skiftede til klubben.

Thomas Mikkelsens kontrakt med FC Fredericia udløber til sommer, og han kan derfor skifte til OB på en fri transfer.

Oversigt

    Oversigt