I det fynske folks tjeneste

Officielt: OB henter rutineret målmand i Fredericia

Foto: Claus Bech / Scanpix

Den tidligere Superligamålmand Thomas Mikkelsen skifter til sommer til OB.

Opdatering: Thomas Mikkelsen har over for Fredericia Dagblad bekræftet, at han har skrevet under på en toårig kontrakt med OB.

Rygterne har cirkuleret i en uges tid, og i går fik historien nyt liv, da den nye podcast om OB, Stemmer fra Ådalen, kunne berette, at den tidligere FC Vestsjælland-målmand Thomas Mikkelsen er på vej til OB.

Endnu har hverken Thomas Mikkelsen, hans nuværende klub FC Fredericia eller OB bekræftet skiftet, men kilder tæt på målmanden fortæller til TV 2/FYN, at aftalen er på plads.

Thomas Mikkelsen, 33, er opvokset i Munkebo og har tidligere spillet for både B 1909, FC Fyn og Næsby, og til sommer vender han så tilbage til såvel Fyn som den bedste række.

Afløser Falkesgaard

I OB skal han afløse Michael Falkesgaard som førsteudfordrer til det indtil videre ret suveræne førstevalg, norske Sten Grytebust, der vel nok har været OB's bedste spiller i denne sæson.

Den store målmand har været en stor profil for FC Fredericia, der frister en tilværelse i bunden af 1. division, siden han efter FC Vestsjællands konkurs i vinteren 2015 skiftede til klubben.

Thomas Mikkelsens kontrakt med FC Fredericia udløber til sommer, og han kan derfor skifte til OB på en fri transfer.

Læs også OB vinder 2-1 i Aarhus: Vigtig sejr

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.