OB henter sæsonens første sejr i Superligaen

OB fastholdte titlen som ubesejret i sæsonen, da OB søndag slog FC Nordsjælland 3-1 på Trefor Park.

OB hentede sæsonens første sejr, da fynboerne søndag slog FC Nordsjælland 3-1 hjemme på Trefor Park.

Sejren gør, at OB hænger på subtoppen, mens FCN's fjerde nederlag i træk bevarer Farumklubben på Alka Superligaens 11.-plads.

FCN og Kasper Hjulmand mødte op i en noget decimeret tilstand og med et ungt mandskab.

Gennemsnitsalderen på Hjulmands 11 spillere i startopstillingen var blot 20,6 år, da profiler som Thomas Mikkelsen, Patrick Mtiliga og Joshua John ikke var en del af truppen til kampen.

De stribede værter lagde bedst fra land mod det unge FCN-hold, og OB var farlige, når særligt Joan Simun Edmundsson var på bolden. Tre gange i første halvleg havde han næstsidste fod på, da OB testede FCN-keeper Runar Runarsson.

Selv om der var flere tilbud i begge ender, så blev det dog ikke til sæsonens første mål på Trefor Park i første halvleg, men fem minutter efter pausen blev fynboernes måltørst stillet for en stund.

OB's Jens Jakob Thomasen fandt med en flot aflevering indskiftede Thomas Mikkelsen, der lobbede bolden over en fremadstormende Runarsson og dermed gjorde det til 1-0.

Der skulle blot gå yderligere fem minutter, før OB igen sendte bolden i nettet. Det skete, da OB-anfører Kenneth Emil Petersen steg til vejrs og headede bolden gennem benene på Runarsson til 2-0.

FCN's anfører Marcus Ingvartsen tændte dog et lille håb for gæsterne med et hovedstødsmål efter 80 minutter, men på det næstfølgende angreb slukkede OB igen håbet.

Thomas Mikkelsen satte indersiden på et indlæg, og med sin anden scoring sikrede han 3-1-sejren.