OB henter smal sejr over Hobro i chancerigt opgør

OB fik sæsonens blot anden hjemmesejr, da holdet fredag aften i Superligaen slog Hobro med 1-0 i Odense.

OB hentede alle tre point, da holdet fredag aften i Superligaen slog Hobro med 1-0 i Odense.

Det var fynboernes kun anden hjemmesejr i denne sæson.

OB skabte klart flest chancer, men fik alligevel kun sendt bolden i mål en enkelt gang, da Janus Drachmann efter ti minutter scorede på et langskud.

Efter sejren avancerede fynboerne til en delt sjetteplads med 18 point ligesom AGF og Brøndby, der har begge har spillet en kamp færre.

Hobro forbliver på sidstepladsen med 12 point.

OB satte sig hurtigt på kampen, og allerede i det tredje minut var fynboerne tæt på at få bolden i mål. Dog måtte Troels Kløve se sit forsøg blive afværget af Hobro-målmand Jesper Rask.

I det tiende minut kom hjemmeholdet så i front.

Anfører Janus Drachmann modtog bolden cirka 20 meter fra mål, og med et hårdt spark sendte han bolden ind bag en chanceløs Rask i Hobro-målet.

Efter 37 minutter brød jublen løs endnu engang på Nature Energy Park, da Nicklas Helenius sendte bolden over stregen. Jublen aftog dog hurtigt, da målet blev annulleret for offside.

Farlig anden halvleg

Tre minutter inde i anden halvleg blev det igen farligt i Hobro-feltet, da Helenius headede bolden tæt forbi stolpen.

Hobro kom herefter bedre med og havde bolden mere, end hvad tilfældet var i første halvleg. Trods det kunne gæsterne ikke få skabt de helt store chancer.

Det forblev ved den ene scoring i opgøret, og derfor kunne værterne juble over en sejr efter tre uafgjorte kampe i ligaen.

I næste runde spiller OB igen på eget græs, når den fynske klub tager imod Esbjerg. Hobro møder hjemme Vendsyssel FF i næste runde.