OB holder liv i sølvambition efter målfest

AC Horsens var tæt på at sejre på udebane over OB, men svenske Andreas Johansson sikrede 3-3 i slutfasen.

AC Horsens er sjældent indblandet i kampe med mange mål. Men torsdag var en undtagelse, da OB på hjemmebane spillede 3-3 mod Horsens.

I de fire foregående udekampe havde Horsens-mandskabet ikke formået at score et eneste mål, men det blev der for alvor lavet om på i Odense foran 10.787 tilskuere.

OB's svenske midtbanespiller Andreas Johansson scorede det udlignende mål til 3-3, efter Horsens havde været foran flere gange i kampen.

Det uafgjorte resultat betød, at OB holder liv i kampen om at opnå den andenplads, som giver adgang til kvalifikationen til Champions League i næste sæson.

Det ene point var også særdeles vigtigt for Horsens, som kom yderligere et skridt væk fra nedrykningsstregen. Horsens er ikke i sikkerhed, men jyderne er nu fem point over stregen med to kampe tilbage.

OB's Daniel Høegh satte gang i scoringerne, da det 20-årige forsvarstalent opfangede en løs bold fra Horsens-keeper Søren Jochumsen, som ikke kunne holde Peter Utakas hovedstød.

Efter en halv time udlignede Niels Lodberg fortjent for Horsens på et korrekt dømt straffespark, efter et indlæg havde ramt OB'eren Bernard Mendy på armen.

Og fem minutter før pausen bragte Thomas Kortegaard AC Horsens foran 2-1 på et direkte frispark, som OB-keeper Stefan Wessels burde havde snuppet.

Målscoringen stoppede ikke i anden halvleg, og OB's midtbaneprofil Hans Henrik Andreasen udlignede til 2-2 kort efter pausen med sit 12. sæsonmål.

Men de velspillende Horsens-fightere blev ved med at bide fra sig, og den indskiftede angriber Kenan Hajdarevic bragte atter udeholdet foran, inden Johansson fik udlignet 20 minutter før slutfløjt.