OB holdt legestue i Vejle

OB viste mesterskabsklasse og hentede 5-0 i Vejle. Dermed ånder fynboerne stadig FCK og Brøndby i nakken, mens Vejle forblev under stregen.

OB holdt torsdag aften fat i toppen af SAS-Ligaen, da de meget sikkert besejrede Vejle 5-0. Der var aldrig tvivl om udfaldet. Til det var fynboer ganske enkelt alt for dygtige. Med lynhurtigt pasningsspil kombinerede de sig gang på forbi de sagesløse vejlensere.

På den måde skabte de masser af kæmpechancer, og det var kun flere mirakelredninger fra Jimmy Nielsen i Vejle-målet, der afværgede et endnu større målorgie. Efter 36 minutter kunne den tidligere AaB-keeper dog ikke holde stand længere. Peter Utaka var igen, igen på spil og kom fri i dybden og trillede bolden på tværs til Esben Ruud, der hamrede den op i nettaget.

Efter pausen opblomstrede Vejle for en stund, men da først Peter Utaka og dernæst Hans Henrik Andreasen scorede for gæsterne inden for to minutter midt i halvlegen - i en periode hvor Steffen Kielstrup var i gang med at varme op for at erstatte en skadet Sladan Peric - så det meget svært ud for hjemmeholdet. Og da Njogu Demba-Nyrén kort efter gjorde det til 4-0, og Peter Utaka 10 minutter før tid til 5-0 var triumfen total for fynboerne. Dermed bed OB sig fast i hælene på FC København og Brøndby, mens Vejle stadig sidder fast under stregen. Vejle spillede som en nedrykker, mens OB spillede som et hold, der har besluttet sig for at vinde guld.