OB i kamp mod serie tre-hold: Måltavle kunne ikke følge med

Da OB møder Langtved, scorer de så mange mål, at måltavlen til sidst må melde pas. Vi havde ikke drømt om, at det kunne ske, siger en af arrangørerne.

I dag mødte Langtved SGIFs serie tre-hold OBs ligahold i en træningskamp.

- Det bliver en udfordring, men vi går efter en sejr, lød det fra Langtved SGIFs anfører, Simon Østergaard, inden kampen.

Allerede fem minutter inde i første halvleg bliver Langtved SGIF presset. OBs Anders K. Jacobsen scorer det første mål. Og da første halvleg er forbi, står der intet mindre end 10-0 til OB.

Det er 30 år siden, at de to klubber sidst mødte hinanden, og dengang endte kampen 3-3. Men i dag blev slutresultatet noget anderledes. 23 mål til OB blev det til, mens Langtved SGIF ikke fik scoret et eneste.

Måltavle står af

Mens loyale Langtved-fans var bekymret over OBs overvældende målregn, var en af arrangørerne bag kampen, Tommy Rasmussen, ligeså bekymret over måltavlens præstation:

- Vores fine måltavle kan kun tælle til 19, og vi havde ikke drømt om, at det her kunne ske. Vi har ingen plan B.

Måltavlen måtte derfor starte forfra med at tælle, da mål nummer 20 blev scoret af OB 42 minutter inde i anden halvleg.

- Nu må jeg huske målene i hovedet i stedet for, konstaterer Tommy Rasmussen opgivende.

Langtved SGIFs formand for sponsorafdelingen, Tommy Rasmussen, var tilfreds og fik sig en aha-oplevelse trods OB-sejr.

På trods af Langtved SGIFs dårlige målscore i kampen er Tommy Rasmussen, der også er formand for fodboldklubbens sponsorafdeling, tilfreds med dagens kamp, og han fik sig også lidt af en aha-oplevelse:

- Vi synes, at det er rigtig stort, at OBs ligahold kommer til Langtved. Men mange af spillerne er nogle små drenge. Når jeg ser dem i Odense, synes jeg, at mange af dem ser så store ud, men det er de slet ikke, når man kommer tæt på.

OB skal i alt spille mod tre lokale, fynske klubber henover sommeren i forbindelse med deres Øens Hold-samarbejde, hvor klubberne kan prøve kræfter med ligaholdet.

Fotograf: Ken Petersen