OB i målkrise

OB\'s to angribere Mwape Miti og Steffen Højer kan ikke leve op til efterårets mange scoringer. De skuffede igen i 1-1-kamp mod Randers.

-

Skuffelsen var atter tydelig i den fynske lejr, efter OB søndag blot magtede at hente 1-1 med hjem fra Randers Stadion. Oprykkerne fra Randers FC, der nu er et point under nedrykningsstregen, havde endda chancerne til at vinde opgøret, hvilket bestemt ikke huede OB-træner Troels Bech, der foreløbig blot har set sit hold score to gange i forårsæsonen.

- Det generer mig meget, at vi nu har haft en måned, hvor vi har scoret alt for få mål. Det er ikke tilfredsstillende, når vi er ligaens mest scorende hold. Vores spil fungerer i store perioder fint mod Randers. Lige nu er vores svaghed, når vi nærmer os modstandernes straffesparksfelt, sagde Troels Bech.

Chris Sørensen scorede fynboernes mål, efter Christian Lundberg havde bragt Randers FC foran i starten af anden halvleg.