OB jagter nye spillere

I morgen åbner det danske transfervindue. Det vil sige at OB's sportsdirektør Jesper Hansen kan købe og sælge spillere.

Sportsdirektør Jepser Hansen er fuldtid på træningsanlægget i Ådalen lige nu. Det er nemlig i morgen, at det danske transfervindue åbner, hvor klubberne kan sælge og købe spillere.

- Ja, det er her vi effektuerer eventuelle nye spillere og også kommer af med spillere, hvis det er sådan, at der er ønske om det. Så det bliver en periode, hvor der er maks opmærksomhed omkring de ting, forklarer sportsdirektøren.

Hos sportsklubberne bliver der året igennem arbejdet med det kommende vindue, og sommetider er klubberne også et vindue fremme.

- Det vi godt kan lide, det er, at vi kan styre det, og vi kan selv være med til at planlægge, fortsætter han.

Men på trods af en stor planlægning året igennem, kan man aldrig være sikker på, hvad der vil ske, når transfervinduet åbnes.

- Så ved vi også godt, at der opstår nogle nye muligheder. Dels kan vi lige pludselig blive tilbudt nogle spillere, som vi ikke lige havde set, eller der kan komme noget bud på nogle af vores spillere. Det er det, den kommende månedstid, den vil gå med, forklarer sportsdirektør Jesper Hansen.

Mange bud på Rasmus Falk

Når transfervinduet åbnes i morgen, kan der, som tidligere nævnt, både sælges og købes spillere. En af de spilllere, der især er attraktiv er Rasmus Falk Jensen.

Det er klart, at Rasmus er en spiller, som vi rigtig, rigtig gerne vil beholde. Og vi synes jo selv, at vi har givet ham et rigtigt attraktivt tilbud, siger OB's sportsdirektør.

Sportsdirektøren har en diaolog med Rasmus Falk og hans agent, men han vil indtil videre ikke fortælle nærmere om, hvad de er kommet frem til.

Rasmus Falk  har kontrakt med OB til sommer, men han kan allerede nu godt forhandle med andre klubber.

Oversigt

    Oversigt