OB klar til Brøndby i pokalen

Hans Henrik Andreasen blev dobbelt målscorer, da OB torsdag sendte Hvidovre ud af landspokalturneringen med en 2-0-sejr. Næste stop er Brøndby.

OB blev pokalmester i sidste sæson. Torsdag aften bevarede fynboerne håbet om at forsvare titlen, da OB i tredje runde af landspokalturneringen slog Hvidovre med 2-0.

Sejren over Hvidovre fra landets næstbedste fodboldrække betyder, at OB i næste runde kan se frem til at få besøg af Brøndby.

Hans Henrik Andreasen, der i weekenden scorede i SAS Liga-kampen mod Viborg, havde endnu en gang mål i støvlerne. Den tidligere Esbjerg-spiller åbnede således målscoringen efter 24 minutter, og kort efter gjorde han det også til 2-0.

Og da ingen af de to hold formåede at score efter pausen, sluttede opgøret med en fynsk tomålssejr.

OB møder Brøndby, der onsdag rejste hjem fra Silkeborg med 2-1, på Fionia Park i Odense den 31. oktober.