OB køber 21-årig ghaneser

Den 21-årige ghaneser Nana Welbeck skifter fra slovenske NK Krka til OB med øjeblikkelig virkning

OB har købt den 21-årige ghaneser Nana Welbeck. Det oplyser klubben på dens hjemmeside.

Nana Welbeck flyttede med sin familie til Italien som tiårig. Her blev han spottet af Brescia, som han både har spillet Serie A og Serie B med, inden han i 2014 skiftede til slovenske NK Krka, der i sidste sæson spillede i den bedste række i Slovenien.

- Nana Welbeck er en rigtig spændende midtbanespiller med en god energi. Vi er glade for, at det er lykkedes for os at hente ham til OB, og samtidig med at vi ser ham som en stærk kandidat til startpladserne allerede nu, så ser vi også et spændende udviklingspotentiale i ham.  Vi er i forvejen godt besat på den centrale midtbane, men Nana adskiller sig fra de øvrige spillere på den position, så han giver os nogle ekstra strenge at spille på, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Kent Nielsen har haft mulighed for at se Nana Welbeck an under en uges træning og i to reserveholdskampe.

- Han er en meget løbestærk midtbanespiller, som har hurtige fødder, hvilket er med til at gøre ham til en dygtig presspiller. Han er meget fremadrettet i sit spil, og han indgår fint i de hurtige kombinationer. Det er tydeligt, at han har fået en god fodboldopdragelse i Italien, og han er en spiller, jeg glæder mig rigtig meget til at have i truppen, siger Kent Nielsen.

Den 21-årige ghaneser, der har permanent italiensk opholdstilladelse, glæder sig til en ny udfordring i den danske Alka Superliga.

- For mig er OB en stor og spændende klub og efter at have været i Slovenien et par år, er dette en stor mulighed for mig for at vise, hvad jeg kan. Jeg kan rigtig godt lide at være her, og jeg kan godt lide den spillestil, træneren står for. Jeg glæder mig til at spille mere boldbesiddende og stadig udvikle mig på den front, og dermed også hjælpe klubben videre i den udvikling, den er inde i.

Nana Welbeck er spilleberettiget for OB så snart alle papirer er endeligt på plads. Han kommer i OB til at optræde med trøje nr. 22, og hvis alt går vel har han mulighed for debut, når OB tager imod Viborg FF lørdag på TREFOR Park.

 

Nana Welbeck

 

Oversigt

    Oversigt