OB køber målfarlig færing

Offensivspilleren Jóan Simun Edmundsson skifter fra Vejle Boldklub til OB

OB har købt offensivspilleren Jóan Simun Edmundsson i Vejle Boldklub. Den 24-årige landsholdsspiller fra Færøerne skifter til OB med øjeblikkelig virkning. Det oplyser OB på klubbens hjemmeside.

Jóan Simun Edmundsson har repræsenteret flere færøske klubber samt Vejle Boldklub, FC Fredericia og Viking Stavanger. Desuden var han som ungdomsspiller i Newcastle. Han betegnes som en talentfuld, kreativ og ikke mindst målfarlig offensivspiller.

- Han spille både på midtbanen og i angrebet, og vi er sikre på, at han kan fortsætte og intensivere sin flotte udvikling hos os, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Kent Nielsen fortæller, at den venstrebenede spiller åbner spændende muligheder for klubben:

- Hans kreative evner vil være et godt supplement til vores andre kreative spillere, og han vil medvirke til, at vi bliver et målsøgende og målfarligt hold. Han har scoret pænt med mål i første division og på landsholdet, og nu får han mulighed for at bevise sig på det højeste niveau i Danmark.

Selv ser den færøske landsholdsspiller frem til de nye udfordringer i OB.

- Jeg får mulighed for at komme ud og gøre mit bedste på den største scene i Danmark, og det er klart et skridt op. Mine største styrker har altid været det kreative, men jeg vil også altid gerne arbejde hårdt for holdet, og det glæder jeg mig også til at gøre i OB, som jeg ser som et godt hold med rigtig gode spillere og individuelle kvaliteter, siger Jóan Simun Edmundsson.

Den nye OB’er fast mand på det færøske landshold. I OB kommer han i trøje nr. 7.

Oversigt

    Oversigt