OB-kollektivet skyder balladehistorier ned

Meget har der været skrevet om OB's interne problemer i spillertruppen, men lørdag viste holdet, at kollektivet består.

Et skænderi mellem Roy Carroll og Peter Utaka. Et sammenstød mellem Njogu Demba-Nyrén og Mohamed Kalilou Traoré.

OB's efterår har været præget af historier om intern splittelse i truppen, men det var i høj grad en sejr for kollektivet, da OB med en scoring i sidste minut slog Esbjerg 2-1.

- Der har selvfølgelig været nogle historier om det, men spillerne svarer godt igen på det, siger OB-træner Henrik Clausen med henvisning til sejren mod Esbjerg.

- Kollektivet bestod i høj grad i dag. Det bragte sejren til os, siger træneren, som kalder det "ude af proportioner", når medier kalder fredagens sammenstød mellem Demba-Nyrén og Traoré for et "slagsmål".

- Det var en typisk meningstilkendegivelse, som man ofte ser i fodboldklubber, siger træneren.

Angriber og matchvinder Henrik Toft mener, at OB med sejren viser, at holdet har et stærkt sammenhold.

- Det var ikke nogen specielt god kamp fra vores side, men vi stod sammen som et hold og kæmpede, siger Henrik Toft, der også mener, at fredagens historie er gjort større, end den er.

- Jeg synes, det er blevet blæst for meget op. Vi har faktisk grinet lidt ad situationen i går. Det sker ofte, at man puffer lidt til hinanden under træningen, siger Toft.

Flere medier berettede fredag om, at OB's træning endte med skub og råb mellem Demba-Nyrén og Traoré. Både træner Henrik Clausen og den tidligere træner Uffe Pedersen måtte tage en snak med parterne.

Oversigt

    Oversigt