OB-komet: Sønderjyske ødelagde vores flow

OB løb ind i sit første nederlag efter vinterpausen, da skarpheden svigtede i kampen mod Sønderjyske.

Efter to sejre hjemmesejre kom OB ned på jorden søndag eftermiddag, da holdet på egen bane blev slået 1-0 af Sønderjyske i Alka Superligaen.

Det kontraspil, som var så effektivt mod både Randers og AaB blev effektivt lukket ned af et velforberedt sønderjysk mandskab, erkender OB's unge midtbaneprofil Jens Jakob Thomasen.

- Sønderjyske stod dybt og stærkt. De var gode til at komme ud og blokere vores spil. De lavede også en del frispark, som gjorde, at vi ikke fik så meget flow og skarphed i spillet, som vi gerne ville have, siger Jens Jakob Thomasen.

Cheftræner Kent Nielsen er i store træk tilfreds med spillet, men irriteret over sit holds mangler i offensiven.

- Sønderjyske scorede rimelig hurtigt på det, som de er gode til, nemlig dødbolde. Det bruger de meget tid på at træne, og det giver selvfølgelig resultater. Vi kom meget bedre ind i kampen og havde 35 rigtig gode minutter i første halvleg, siger Kent Nielsen. 

 

Han bemærkede også, at det kneb med at få gang i kontrastødene.

- Vi manglede den skarphed, som vi har haft i de andre kampe. Det er svært at lave omstillinger mod et hold, som står så lavt, som Sønderjyske gjorde i kampen.

- Det skal dog ikke være en undskyldning for, at vi ikke scorede. Vi manglede desværre kvalitet i både afleveringer og afslutninger, siger Kent Nielsen.

OB skal til Aarhus og møde AGF i sidste spillerunde af grundspillet. Kampen kommer til at afgøre, hvem der slutter øverst af de to hold, som inden kampen har 25 point.

Oversigt

    Oversigt