I det fynske folks tjeneste

OB kunne uden Fall

OB og i særdeleshed Peter Utaka viste med 2-1 sejren over FC Midtjylland, at holdet er andet og meget mere end Djiby Fall.

Salget af Djiby Fall var det helt store samtaleemne inden SAS Liga-kampen mellem OB og FC Midtjylland, men med en 2-1 sejr flyttede OB-spillerne tilskuernes fokus til det, der skete inde på banen.

Peter Utaka var foregangsmand på et OB-hold, der viste stor omstillingsparathed ved at droppe de lange bolde og i stedet udnytte de styrker, som den nysammensatte angrebsduo Peter Utaka og Njogu Demba-Nyren indeholder - nemlig speed og teknisk snilde.

Netop Utaka var en af første halvlegs store oplevelser. Han scorede kampens første mål, da FCM-keeper Lasse Heinze tabte bolden ned for fødderne af OB-angriberen, der viste kølighed ved at sende kuglen i kassen.

Senere lynede Chris Sørensen, da han scorede et af forårets hidtil smukkeste mål og bragte OB på 2-0 kort før pausen med et smukt langskud.

I anden halvleg kom midtjyderne bedre med i kampen. Det blev til en reducering ved den tidligere OB-spiller Jonas Borring, men helt tæt på kom gæsterne aldrig.

Med kampens resultat er der nu otte point mellem OB på tredjepladsen og FCM på fjerdepladsen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.