Nederlag: OB blev sat på plads af midtjyderne

FC Midtjyllands Kristoffer Olsson scorede kampens ene mål mod OB i kampens 75. minut.

OB tabte søndag eftermiddag på hjemmebane i Alka Superligaen til FC Midtjylland, hvis ene mål blev scoret af Kristoffer Olsson i det 75. minut.

- Det slutter 0-1 mod FCM. Tak for hjælpen fra tribunerne, lyder det fra klubben på dens Facebookside.

Resultatet betyder, at OB med nul point sendes endnu længere væk fra klubbens målsætning om slutspillet med det fjerde nederlag i træk.

OB stillede op til dagens kamp i et delvist amputeret hold, hvor blandt andre Anders K. Jacobsen, Jens Jakob Thomasen og Jacob Barrett alle var ude med skader.

Første halvleg var ifølge Ritzau "en lige affære, der bød på få målchancer". FCM's Paul Onuachu kunne se et indlæg gå forbi hans fod, og i den anden ende måtte OB's Mikkel Desler sande, at hans afslutning i feltet røg tæt forbi Johan Dahlin i FCM-målet.

Anden halvleg var der mere fart over. Efter kun to minutters spil var Sten Grytebust udfordret to gange i OB-målet, og FCM sad på store dele af spillet i anden halvlegs indledning.

Efter Kristoffer Olssons mål havde OB to frispark fra nært hold, men begge blev afvist.

Med dagens resultat er OB nu nede på Alka Superligaens 11.-plads.