I det fynske folks tjeneste

OB lever i Europa efter uafgjort i Bosnien

OB er klar til to afgørende kampe om at komme puljespillet i Europa League efter en solid indsats og 0-0 på udebane mod bosniske Zrinjski.

OB er klar til to afgørende kampe om at komme puljespillet i Europa League efter en solid indsats og 0-0 på udebane mod bosniske Zrinjski.

Danmark har tre hold med videre i de europæiske turneringer. Det står klart efter at OB med 0-0 ude mod bosniske Zrinjski sikrede sig avancement i kvalifikationen til Europa League.

Nu mangler odenseanerne blot to afgørende kampe om at komme i turneringens puljespil.

Dermed gør OB nu Brøndby følgeskab til play-off kampene til Europa League, mens FCK stadig er med i kapløbet om at komme i det forjættede Champions League-puljespil.

OB havde et forspring på 5-3 fra det første opgør i Odense, og holdet kom aldrig rigtig i fare mod bosnierne, der ikke for alvor fik sat danskerne under pres.

Anført af Eric Djemba-Djemba på midtbanen kontrollerede OB begivenhederne, og de få gange der var optræk til noget farligt i OB's ende af banen tog målmand Roy Carroll sig af det.

Ti minutter før tid var OB's Hans Henrik Andreasen tæt på at sætte trumf på, da han ramte stolpen i fri position fra få meters afstand. Det var og blev imidlertid kampens største chance.

Lodtrækningen til næste fase i Europa League-kvalifikationen finder sted fredag. Play-off-kampene spilles den 19. og 26. august.