OB leverer stort comeback i Falk-afsked

OB sagde farvel til flere spillere og vandt efter et flot comeback 3-2 over AaB i sidste runde af Superligaen.

Det var store afskedsdag i OB søndag aften.

I sæsonens sidste spillerunde i Alka Superligaen, hvor AaB var på besøg, sagde fynboerne farvel til både profilen Rasmus Falk og klubikonet Lars Høgh.

OB havde det svært i første halvleg og kom bagud 0-1, men i anden halvleg kom holdet flot tilbage og vandt kampen 3-2.

Trods nederlaget slutter AaB sæsonen på femtepladsen med 50 point, mens OB ender to pladser længere nede i tabellen med 46 point, og OB kunne ikke nå længere ned før sidste runde.

AaB har haft en skrækkelig forårssæson, hvor holdet efter blot fire sejre hidtil i foråret er røget fra andenpladsen og ned på femtepladsen i Superligaen.

Til dagens udekamp mod OB manglede AaB de to topscorere Lukas Spalvis og Thomas Enevoldsen. Jannik Pohl og Christian Bassogog afløste, og de viste skarphed fra første fløjt.

Efter blot 30 sekunder sendte Bassogog angrebsmakkeren Pohl alene af sted mod mål, og her scorede Pohl fladt til 1-0.

Herefter viste OB ganske glimrende offensive takter og kom til flere chancer, men kampens næste scoring var igen signeret en AaB-spiller.

Kasper Risgård sparkede frispark og kunne se bolden tage en kraftig afretning på OB’s Hallgrimur Jonasson, før den røg i nettet til 2-0 bag OB-målmand Sten Grytebust.

OB jagtede efter pausen en reducering, og efter en time fik hjemmeholdet straffespark.

Rasmus Würtz nedlagde Rasmus Falk, men Nicolai Larsen reddede forsøget fra Anders K. Jacobsen, mens Mikkel Desler sparkede returen på stolpen.

Godt halvvejs i halvlegen fik OB reduceret, da Frederik Tingager gik med frem og sparkede bolden i nettet til 2-1, og med et kvarter igen blev der også udlignet ved Anders K. Jacobsen, som vippede bolden i kassen til 2-2.

Fem minutter før tid sikrede OB så sejren.

Azer Busuladic, som også spillede sin sidste kamp for OB, modtog bolden lidt uden for feltet.

Han vendte rundt og sparkede hårdt bolden i nettet til 3-2, som også blev kampens resultat.