OB måtte nøjes med uafgjort mod mestrene

OB var foran indtil to minutter før tid, men måtte nøjes med 1-1 hjemme mod FC Midtjylland fredag aften.

To scoringer mod slutningen af opgøret betød, at OB og FC Midtjylland fredaga ften spillede 1-1 på Trefor Park i Odense i Alka Superligaen.

Indtil ti minutter før tid var der ikke scoret i det tempofyldte og chancerige opgør, men først bragte Rasmus Festersen OB i front, og med få minutter igen udlignede André Rømer for gæsterne.

Dermed når FC Midtjylland op på 31 point ligesom FC København, der dog har spillet en kamp færre. OB har 21 point på ottendepladsen.

FC Midtjylland havde Pione Sisto med fra start, efter at den driblestærke midtjylland-spiller ikke blev klar til Danmarks playoffkampe mod Sverige for nylig på grund af en skade.

FCM jagtede førstepladsen og havde også Erik Sviatchenko med igen efter overstået karantæne, men det var OB, der lagde bedst ud i en kamp, hvor især Rasmus Falk lyste op og viste store prøver på sit talent undervejs i kampen.

OB har haft svært ved at finde stabilitet i denne sæson, hvor der både er scoret meget, men hvor der også er lukket en masse mål ind.

Hjemmeholdet kom dog lystigt i gang, og efter fire minutter sendte Rasmus Falk bolden i sidenettet.

Rasmus Festersen forsøgte sig med et hovedstød efter et lille kvarter, og OB virkede særdeles opsatte.

Festersen var tæt på igen med et hovedstød to minutter senere, og efter et tempofyldt OB-angreb efter 20 minutter forsøgte Festersen sig atter uden at have held med afslutningen.

OB pressede mesterholdet i bund med offensiv fodbold, men efter en halv time var gæsterne tæt på at bringe sig foran.

Et indlæg endte hos Sviatchenko, der ramte stolpen i en situation, hvor han med vilde fagter viste, at han følte sig snydt for et straffespark, fordi Mohamed El Makrini hev ham omkuld kort før afslutningen.

FCM begyndte nu at røre på sig og testede flere gange Maxym Koval i OB-målet, men der blev ikke scoret før pausen.

OB fik ikke udnyttet overtaget de første 25 minutter, og FCM kom bedre ud til anden halvleg, men efter en times spil var der igen en stor OB-mulighed.

Et oplæg fra Falk endte hos Kenneth Zohore, der dog ikke fik bolden under kontrol, og ni minutter efter måtte FCM-målmand Mikkel Andersen diske op med en superredning, da Azer Busuladzic afsluttede.

Det lignede efterhånden en nulløsning, men med ti minutter igen kom forløsningen for OB. Et perfekt indlæg fra Oliver Lund endte i panden på Festersen, der kom springende og headede OB foran 1-0.

To minutter før tid fik André Rømer så udlignet for midtjyderne, da han fra straffesparksfeltet sparkede bolden sikkert i mål.