OB-målmand efter helterolle: Holdet er vigtigst

Mads Toppel var årsagen til, at OB vandt 2-1 over et Randers-hold, som ellers bombarderede fynboernes mål.

Det var nat og dag for OB, da holdet torsdag slog Randers med 2-1. Fynboerne startede fantastisk og bragte sig hurtigt foran 2-0.

Men herefter overlod de alt til kronjyderne, der var uheldige med ikke at få point med hjem fra Odense.

OB kan i høj grad takke målmand Mads Toppel for sejren. Keeperen havde i løbet af kampen flere imponerende og afgørende redninger. Alligevel ville Toppel ikke fremhæve sig selv over holdet efter kampen.

- Det var en dejlig kamp. Tre point er fantastisk. Det var spil til et mål i anden halvleg, og vi viste et kæmpe fighterhjerte. Vi bakkede hundrede procent op for hinanden.

- Jeg er mere tilfreds med, at vi fightede så godt for hinanden. Enkeltmandspræstationer er der altid, men holdet er vigtigere, og det var det i dag, siger OB-keeperen.

Mads Toppel har i store dele af sæsonen stået foran Jesper Christiansen i kampen om målmandsposten i Odense. Toppel har leveret gode præstationer, men i dag var en af de få gange, hvor han reelt sikrede OB tre point.

- Jeg har manglet at redde point til klubben. Man vil gerne være kampafgørende i hver kamp. Det var vigtigt for mig, for jeg har arbejdet langt hen imod det her, siger han.

OB-træner Troels Bech var også imponeret over sin målmand efter kampen, men han fremhævede især OB'ernes kampånd mod Randers.

- Vi havde brug for flid, koncentration, offervilje og held, fordi modstanderen havde bolden på vores halvdel den sidste time af kampen. Alt det havde vi i dag. Det er stadig en sandhed, at 2-0 er en svær føring at forsvare, og det så vi også i dag, siger Troels Bech.

Oversigt

    Oversigt