OB måtte nøjes med uafgjort mod Randers

Et tamt OB-mandskab fik kun uafgjort hjemme mod et tændt oprykkermandskab fra Randers FC med 1-1, på trods af at OB spillede 10 mod 11 i kampens slutning.

Den nytilkomne OB-angriber Kim Christensen løste ikke OB's angrebskrise i første forsøg, og så kunne oprykkerne fra Randers FC tage fra Fionia Park i Odense med et enkelt point efter en lige kamp.

Den senegalesiske Randers-angriber Djilby Fall åbnede scoringen efter bare seks minutter, da han udnyttede en ripost efter Karsten Johansens afslutning, og Tobias Grahn udlignede for hjemmeholdet fem minutter før pausen efter et sololøb over 60 meter til stor jubel for de 5521 tilskuere på Fionia Park. Randers spillede med 10 mand det sidste kvarter efter Rasmus Hansen fik marchordre, men det efterfølgende OB-pres førte ikke til de store chancer.