OB: Mendy er et scoop

Mendy er en stærk, spændende spiller, siger administrerende direktør i Odense Sport og Event om franske Bernard Mendy, som OB i dag tegnede en to års kontrakt med.

Tidligere landsholdsspiller

Overraskende spillertilgang til OB i dag. Franske Bernard Mendy har spillet både i den bedste franske liga og i den engelske Premier League. Nu står den på fynsk fodbold.

Efter at have gennemgået lægetjek idag kunne en smilende 29-årige Bernard Mendy fortælle at hans hjerte er stort og stærkt!
Men den franske tidligere landsholdspiller har mere end et stort hjerte.
- Han kan dække alle positioner på højre side og er en meget teknisk stærk og hurtig spiller, siger Thomas Christensen, administrerende direktør for Odense Sport og Event. 
 

Kender ikke OB

Bernard Mendy kender ikke meget til OB i forvejen.
- Men jeg har hørt meget godt om klubben fra Eric Djemba-Djemba, siger Mendy, der kender Djemba-Djemba fra deres  tid i fransk fodbold, dog på hver deres hold.
- Jeg ved at FC København er stærkest lige nu, men jeg tror at OB har en chance for at spille sig i Champions League, siger Mendy.  

Lang karriere i topfodbold

Bernard Mendy har en lang karriere i den franske topklub Paris Saint-Germain bag sig. Her spillede han fra 2000 til 2008, afbrudt af en sæson, hvor han var lånt ud til engelske Bolton.
Det var også, mens han var i Paris Saint-Germain, at han i 2003 blev udtaget til det franske landshold.
I 2008 vendte han tilbage til engelsk fodbold, hvor han fik kontrakt hos Hull, som dengang netop var rykket op i den bedste række. Her blev han fritstillet sidste sommer, og siden har han været uden kontrakt. 
 

Ikke i form - endnu

- Hans CV er ualmindeligt stærkt, fordi han næsten har spillet samtlige kampe i alle de år, han har spillet på topplan, siger Thomas Christensen, Odense Sport og Event.
Lige nu er Mendys form dog ikke helt i top. Han har ikke spillet siden i sommer, hvor hans kontrakt med engelske Full udløb.
 - Men der er 3-4 uger til turneringen starter og jeg er kommet i god tid så jeg kan lave tests og træne hårdt, siger Bernard Mendy til TV2/Fyn.
 
 

 

Oversigt

    Oversigt