OB mod Brøndby: Nørregade omdannes til Fanzone

De blå-gule farver vil fylde gadebilledet på søndag, når OB spiller superligakamp mod Brøndby. Derfor omdannes Nørregade til fanzone for de mange tilrejsende fans.

2.300 Brøndby-tilhængere vil på søndag følge superligakampen mellem OB og Brøndby. Derfor bliver Nørregade søndag fra klokken 13-17 omdannet til fanzone for fans med blå-gule trøjer. Det skriver Fyns Politi.

Fyns Politi forventer, at de mange Brøndby-fans vil ankomme til Odense i løbet af eftermiddagen op til kampstart klokken 18. En stor del af de mange fans vil samles i Nørregade, som vil være afspærret fra Østre Stationsvej til Asylgade. Når tidspunktet for kampen nærmer sig, vil politiet følge både OB og Brøndby fans ud til stadion, står der i pressemeddelsen.

-Vi regner med, at mange Brøndby-tilhængere ankommer med toget midt på eftermiddagen. Vi har gode erfaringer med, at de nemt kan gå fra banegården til den nærliggende Nørregade, hvor de kan hygge sig op til kampen, siger politiinspektør Lisbeth Fried, Fyns Politi.

 Fyns Politi vil ifølge pressemeddelsen være synlige i gadebilledet både før, under og efter kampen.

-Vi har ikke nogen underretninger om uro eller lignende i forbindelse med kampen på søndag, så vi håber på, at de mange fodboldfans får en rigtig festlig og fornøjelig dag og aften i Odense. Vi vil dagen igennem også være til stede med vores let genkendelige dialogbetjente i gule veste, siger Lisbeth Fried.

Politiet forventer omkring 12.000 tilskuere til kampen på EWII Park.

 

Oversigt

    Oversigt