OB-modstander: Spansk strejke er en fordel

Villarreal-spilleren Marco Ruben mener, den spanske strejke i Primera Division kan være en fordel før OB-kamp.

For Villarreal hænger sæsonen lige nu i en tynd tråd. Meget er lagt an på, at den spanske fodboldklub kommer i gruppespillet i Champions League.

Men efter et 0-1-nederlag i Odense til underhundene OB skal Villarreal levere en god præstation i tirsdagens returopgør på eget græs. Ellers er holdet ude af Champions League.

- Vi er klar over situationens alvor, for vores sæson afhænger i høj grad af, om vi vinder samlet over OB, siger Villarreal-spilleren Marco Ruben ifølge nyhedsbureauet AFP.

Problemerne voksede sig endnu større, da den spanske liga i weekenden blev ramt af spillerstrejke, og dermed fik Villarreal ikke vigtig kamptræning forud for OB-kampen.

Men det betragter Marco Ruben som en mulig fordel, selv om Villarreals eneste betydende kamp i denne sæson var den første kamp mod OB, som blev tabt.

- Faktisk er det måske en god ting, at vi ikke spillede i weekenden, fordi vi har været i stand til at fokusere udelukkende på Champions League, som er fundamental for vores sæson, fastslår Marco Ruben.

I 2006 nåede Villarreal i semifinalen i Champions League.

Oversigt

    Oversigt