Svær lodtrækning: OB møder AGF på udebane i pokalen

OB tabte i sidste weekend på hjemmebane med 1-2 til AGF. Nu får fynboerne mulighed for revanche, når de møder aarhusianerne i pokalturneringen.

I næste runde af landspokalturneringen skal OB, der er det eneste tilbageværende hold fra Fyn, møde provinsrivalerne fra AGF.

Brøndby og Sønderjyske skal også kæmpe om en plads i kvartfinalen. Brøndby sneg sig onsdag videre til ottendedelsfinalen i landspokalturneringen i fodbold ved at slå 1. divisionsholdet Skive i forlænget spilletid.

I næste runde venter på papiret en sværere modstander, når Niels Frederiksens mandskab skal møde Sønderjyske i en kamp, hvor der er en kvartfinalebillet på spil. Brøndby har dog fordel af hjemmebane.

Det står klart efter en lodtrækning torsdag aften.

I samme lodtrækning blev AGF, der selv havde problemer ved at slå 2. divisionsholdet VSK Aarhus, parret med OB.

Fynboerne fandt vej til pokalturneringens ottendedelsfinale ved at besejre Otterup 2-0.

FC København, som slog Hillerød til allersidst i straffesparkskonkurrence, brager ind i vinderen af opgøret mellem Vendsyssel og FC Nordsjælland.

Lodtrækningen fandt sted på Fremad Amagers hjemmebane, hvor FC Midtjylland kort forinden var blevet sendt ud af turneringen.

Midtjyderne var ellers forsvarende mestre, efter at holdet i sidste sæson besejrede Brøndby i finalen i Telia Parken i straffesparkskonkurrence.

Uden Midtjylland i bowlen blev resultatet af lodtrækningen følgende opgør. Det er ikke alle kampe i 16.-delsfinalen, der er afviklet endnu.

Lodtrækningen

Oversigt

    Oversigt