OB og Andreasen slog til mod Sønderjyske

OB er tilbage på sporet efter 3-1-sejren over et tamt Sønderjyske-mandskab. Hans Henrik Andreasen blev dobbelt målscorer og er ny Superliga-topscorer.

Efter tre kampe uden sejr, er sidste sæsons sølvvindere fra OB igen på sejrskurs i Superligaen. Lørdag vandt odenseanerne uden de store problemer 3-1 på udebane over Sønderjyske.

OB havde især i første halvleg let spil på Sønderjyskes banehalvdel, og allerede efter 12 minutters spil kunne Hans Henrik Andreasen stige til vejrs og score endnu et hovedstødsmål - hans fjerde i sæsonen - uden indblanden fra Sønderjyske-forsvaret.

Kort efter var den igen gal i hjemmeholdets defensiv, da OB-anfører Chris Sørensen sendte en befrier ud af straffesparkfeltet. To Sønderjyske-forsvarere havde bevæget sig alt for langt frem på OB's banehalvdel, og Peter Utaka kunne let løbe fra dem og score sit første sæsonmål.

Et kvarters tid før dommer Thomas Vejlgaards pausefløjt var Hans Henrik Andreasen på spil igen. Denne gang blev det til et sjældent mål med foden, og midtbanespilleren er med sine fem mål i fem kampe ny Superliga-topscorer.

Hans Henrik Andreasen pådrog sig i forbindelse med sit andet mål en skade og måtte midt i anden halvleg lade sig udskifte med Henrik Hansen.

Her var OB's sejr dog for længst sikret, og Sønderjyske kunne aldrig for alvor - ud over Kenneth Fabricius' reducering på straffespark - true overmagten fra Odense.