OB og Brøndby deler i chancerig nullert

Selvom både Brøndby og OB havde muligheden for at tage de tre point, endte det med en nulløsning i Odense.

Foran 11.524 tilskuere på Tre-For Park spillede OB og Brøndby søndag aften 0-0. Begge hold havde ellers rigeligt med chancer, men uskarpheden foran mål var simpelthen for stor.

For selvom spillet ikke var specielt sammenhængende for nogle af mandskaberne, fik både Brøndby og OB alligevel mulighederne for at tage alle tre point med hjem.

I de første 45 minutter var det specielt Brøndby, der tilspillede sig de store chancer. Martin Ørnskov missede fra tæt hold, mens Christian Nørgaard ramte overliggeren i første halvlegs overtid.

I den sidste halvdel af kampen overtog OB styringen, og specielt pasningerne begyndte at flyde mere for hjemmeholdet.

Darko Bodul havde blandt andet en oplagt mulighed for at heade de tre point hjem til Troels Bechs drenge, men symptomatisk for kampen fik østrigeren ikke ordentligt ram på bolden.

Der blev givet debut til Brøndbys nyerhvervelse Khalid Boulahrouz. Og selvom det ikke fungerede foran mål for Brøndby, kan de glæde dog sig over, at hollænderen var med til at holde buret rent.

Nulløsningen betyder, at der nu kun er tre point mellem Superligaens nummer 11 og fire. Brøndby indtager 10.-pladsen med 15 point, mens OB efter kampen rykker forbi Esbjerg og op på fjerdepladsen.

OB skal i næste spillerunde en tur til Aalborg, mens Brøndby skal en tur til Slagelse for at møde FC Vestsjælland.