OB og Brøndby deler i dramatisk topkamp

OB og Brøndby leverede en underholdende og dramatisk topkamp, der endte 1-1.

Trods en mand i overtal i over en time formåede OB ikke at afgøre topkampen mod Brøndby. Derfor endte kampen uafgjort 1-1 efter scoringer af Mikael Nilsson og Atle Roar Håland.

Kampen var en topkamp værdig med mange chancer, og især OB'erne må ærgre sig over, at det ikke blev til mere end et point.

Kampens måske mest afgørende hændelse faldt efter knap en halv time, da Michael Krohn-Dehli blev sendt i bad efter en lidt tynd udvisning.

Alligevel var det gæsterne fra Brøndby, der kort efter bragte sig i front, da svenske Mikael Nilsson sendte et langskud i mål bag en ikke helt chanceløs Stefan Wessels.

OB'erne kom sig dog hurtigt over chokket og fik udlignet kort efter, da norske Atle Roar Håland dukkede op på Espen Ruuds hjørnespark og headede bolden i mål.

Herefter satte OB'erne sig på kampen, hvor især norske Espen Ruud var en konstant trussel på højrekanten.

Med Ruud og Eric Djemba-Djemba som profiler for hjemmeholdet lagde hjemmeholdet et massivt pres på gæsterne, og især Peter Utaka burde i flere situationer have gjort sig selv til matchvinder. Men hver gang manglede han den skarphed, der gjorde ham til topscorer i Superligaen sidste sæson.

Brøndby lurede i stedet på lange bolde mod Nikolaj Agger, der dog havde det svært mod et godt spillende fynsk forsvar.

Derfor blev det ikke til mere end de to mål i første halvleg, hvilket Brøndby kan være mest tilfredse med.

OB'erne må i stedet ærgre sig over, at trods spillemæssigt overtag gennem hele kampen, så formåede de ikke at trække fra Brøndby i kampen om sølvet og den eftertragtede Champions League-plads.

Oversigt

    Oversigt