OB opruster igen på angrebsfronten

Den fynske superligaklub har indgået en toårig kontrakt med den georgiske angriber Vladimir Dvalishvili.

Superligaklubben OB har lavet en toårig aftale med den georgiske landsholdsangriber Vladimir Dvalishvili, skriver fynboerne i en pressemeddelelse.

28-årige Dvalishvili kommer fra den polske mesterklub Legia Warszawa, som han sidste sæson scorede for 15 gange.

Han er den anden angriber, som kommer til OB efter sæsonstarten. I sidste uge hentede OB 24-årige Thomas Mikkelsen i 1. divisionsklubben Fredericia.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har brugt rigtig mange kræfter på at forstærke vores angreb. Det har vi gjort i den seneste uge med først Thomas Mikkelsen og nu Vladimir Dvalishvili.

- Vladimir er en attraktiv spiller, som er eftertragtet af mange andre klubber, og vi er glade for, at Vladimir har valgt OB, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

- Han har længe været et emne i OB, men hidtil har vi rent økonomisk ikke haft mulighed for at tiltrække ham.

- I Dvalishvili henter vi en rutineret angriber i sin bedste alder, der har masser af erfaring fra internationale kampe på både klub- og landsholdsniveau, og som via sine ophold i Israel og Polen ved, hvad det kræver, når han skal tilvænne sig en ny spillestil og fodboldkultur.

- Han er en kølig afslutter, som vi er sikre på, vil blive en stor gevinst for vores trup, siger Jesper Hansen.

OB har i de første fire spillerunder scoret fire mål og blot opnået to point. Træner Troels Bech ser frem til at sende Dvalishvili på banen.

- I Vladimir Dvalishvili får vi en klassisk boksspiller med kvalitet i afslutningerne. Det er en spiller, man mange gange først ser i feltet, hvor han er god til at få skabt plads til sig selv, og som har en høj træfsikkerhed.

- Han er en erfaren angriber med mange titler på cv'et, og vi er sikre på, at han vil komme til at gøre en forskel i OB, siger Troels Bech.

Dvalishvili kommer til OB efter at være blevet løst fra sin kontrakt i Legia Warszawa.

Oversigt

    Oversigt