OB ordnede defensive århusianere

OB bed sig fast i toppen af Superligaen med en sikker sejr på 3-1 over et AGF-mandskab, der under den nye træner Brian Steen Nielsen spillede meget defensivt.

Det blev ikke til point til Brian Steen Nielsen i sin første kamp som træner for AGF. På Odense Stadion var der klasseforskel, da hjemmeholdet OB vandt sikker med 3-1 og dermed bed sig fast i toppen af Superligaen, mens AGF fortsat roder rundt i bunden i overhængende nedrykningsfare.

Nicolai Stokholm bragte OB foran på et straffespark i første halvleg, og efter pausen øgede Mwape Miti og Martin Borre for hjemmeholdet.

AGF-angriberen Morten Rasmussen stod for AGF's reduceringsmål. Dermed er den unge angriber fortsat topscorer i Superligaen med 10 træffere efter 13 spillerunder.