OB overvinder chokstart - men ryger ud af pokalen

AC Horsens vandt 4-2 over OB efter forlænget spilletid og er klar til semifinalen i den danske pokalturnering.

AC Horsens tog OB på sengen med to lynmål, men jyderne afgjorde alligevel først pokalkvartfinalen til 4-2-sejr efter forlænget spilletid.

På to hurtige mål kom Horsens foran med 2-0 efter fem blot minutter, men fynboerne kæmpede sig tilbage og var i et ihærdigt forsøg tæt på at levere et flot comeback.

AC Horsens er dermed videre til semifinalerne i DBU Pokalen, hvor også Brøndby, Esbjerg og Randers FC er klar.

André Bjerregaard bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter blot tre minutter, da Horsens-angriberen snarrådigt rettede bolden af.

Martin Spelmann fordoblede føringen på et straffespark begået mod Troels Kløve to minutter senere, og så var Horsens foran 2-0 i Odense.

OB skulle lige bruge nogle minutter på at komme sig over den mareridtsagtige chokstart, men efter knap 12 minutter fik Andreas Johansson reduceret til 1-2 for hjemmeholdet, da han dirigerede et skud fra Michael Silberbauer i nettet.

OB's forsvarsspiller Daniel Høegh fik også udlignet til 2-2 efter 81 minutter, efter at fynboerne havde domineret i en lang periode.

I overtiden af den ordinære spilletid havde Andreas Johansson chancen for at sende OB i semifinalen, men svenskeren sparkede over mål.

I stedet vågnede Horsens op i den forlængede spilletid og afgjorde den intense og medrivende pokalkamp med yderligere to mål.

Først headede Lasse Kryger 3-2-føringen ind efter 98 minutter, og siden fik Horsens tilkendt et meget tyndt straffespark, som Spelmann udnyttede til at cementere 4-2-sejren.

Kampens bedste spiller var uden tvivl Horsens-målmand Frederik Rønnow, som diskede op med flere store redninger.

Lodtrækning til semifinalerne i DBU Pokalen sker på fredag klokken 12.