OB på 4. pladsen efter sejr i Ikast

OB rykkede op på Superligaens fjerdeplads, da de fynske fodboldspillere vandt 1-0 over FC Midtjylland på Ikast Stadion i 2. påskedags tidlige kamp i Superligaen.

-

Silkeborgs fodboldspillere spændte ben for sine jyske Superliga-kolleger fra AaB, da Silkeborg søndag vandt 2-0 over Superligaens nummer to i Aalborg.

Angriberen Bo Nielsen bragte Silkeborg foran efter syv minutter, og Lars Brøgger øgede til 2-0. Et resultat, som var en gave til Brøndby og FC København.

Brøndby øgede sit forspring i toppen af Superligaen med en 1-0-sejr hjemme over Esbjerg, mens FC København brugte aalborgensernes nederlag til at overtage ligaens andenplads. FCK vandt nemlig 2-0 i Viborg på sene mål af to indskiftede spillere. Christian Lønstrup scorede seks minutter før tid, og Peter Møller øgede føringen tre minutter senere. Sibusiso Zuma stod for forarbejdet til begge mål.

Det var fynboernes fjerde sejr i forårets første fem kampe. Mwape Miti scorede på hovedstød OB\'s mål seks minutter efter pausen, og fynboernes målmand Karim Zaza var siden hovedmanden bag sejren trods midtjysk pres.

Lyngby sporede fremgang, da amatørspillerne holdt AB\'s scoringer nede på tre. Heine Fernandez scorede tre gange og sørgede for akademikernes sejr på 3-0 over Lyngby i Gladsaxe.

I bunden af Superligaen var der point til både Vejle og AGF, som spillede 0-0 på Århus Stadion. Vejle spillede 40 minutter med kun 10 spillere, da unge Mads Beierholm fik rødt kort. Trods voldsomt pres var AGF ikke i stand til at score. Dermed er århusianerne stadig under nedrykningsstregen sammen med Lyngby.

Brøndby har 53 point på Superligaens førsteplads. Det er ni mere end FC København og 10 mere end AaB på henholdsvis anden- og tredjepladsen. Der mangler ni spillerunder.