OB-profil efter nedtur mod FCK: For ringe

Rasmus Falk lægger ikke skjul på, at OB som minimum skulle have haft point med hjem fra Parken mod mestrene.

Et kvarter før tid var OB foran 1-0 i udekampen mod FC København i Superligaen, men det endte med det tredje superliga-nederlag i træk til fynboerne.

Meget skidt, erkender OB-profilen Rasmus Falk.

- Jeg står her med en ikke så god fornemmelse. Det er pissefrustrerende. Vi førte 1-0 langt henne i kampen, og så blev det vendt, men vi skulle selvfølgelig have det ene point med hjem. Det fik vi heller ikke, siger offensivspilleren.

FCK's udligning i 2-1-sejren scorede Thomas Delaney på et hjørnespark, som måske ikke skulle have været givet til værterne.

- Det må ikke ændre på, at vi ikke var klar derinde. Der er bare for meget af sådan noget der. Det er for dårligt, det er for ringe, siger Rasmus Falk.

OB-træner Troels Bech er skuffet over netop 1-1-udligningen på hjørnespark.

- Det gør altid ondt at opleve, at de scorer på det eneste af de 12 hjørnespark, hvor vi ikke forsvarer godt, og det eneste af de 12 hjørnespark, som er forkert dømt. Men problemet er selvfølgelig, at vi gav for mange hjørnespark væk, siger Troels Bech.

Med resultat står både FCK og OB noteret for 10 point efter ni runder, og det placerer holdene lige over nedrykningsstregen.

Oversigt

    Oversigt