OB-profil inden SønderjyskE-kamp: Vi må give alt

Efter fire nederlag på stribe skal de slagne OB-spillere torsdag aften en tur til Haderslev og møde sidste sæsons sølvvindere fra SønderjyskE.

OB har fået en skidt start på sæsonen med blot en enkelt sejr i hele ni forsøg. OB var af mange eksperter spået til at have medaljechancer, men ligger på nuværende tidspunkt - efter en tredjedel af grundspillet - på en skuffende 12.-plads med lige så mange point, beskedne syv, som Silkeborg på sidstepladsen.

I aften skal den sårede OB-trup i kamp igen, når sidste sæsons overraskende sølvvindere fra SønderjyskE venter i Haderslev.

SønderjyskE fik i sidste runde sæsonens første sejr, da de vendte 0-2 til 3-2 i Farum, mens OB for fjerde gang i streg måtte forlade græstæppet uden point efter 0-1 hjemme mod FC Midtjylland.

OBs midtbaneslider Mohamed El-Makrini så flere gode OB-perioder i kampen, som han håber, de kan tage med til Haderslev og SønderjyskE.

- Jeg synes, at første halvleg imod FC Midtjylland var ret god. Vi havde nogle gode chancer, og jeg synes, at vi bliver nødt til at holde fast på den energi og passion til den næste kamp imod SønderjyskE. Det er et holdt med masser af energi, og de spiller også med meget passion. Så vi bliver nødt til at give alt, hvad vi har igen i morgen. Vi har brug for noget selvtillid. Jeg håber, at vi får scoret imod SønderjyskE, så vi kommer godt ind i opgøret. Jeg har en god fornemmelse omkring kampen. Nederlaget til FC Midtjylland gjorde ondt, men det er godt, at vi har en kamp så hurtigt efter, så vi kan videreføre energien, siger Mohamed El-Makrini til klubbens hjemmeside. 

Han forventer en hård fight, når de to hold tørner sammen torsdag aften, men tror på, at OB-holdet, trods en håndfuld skader til vitale spillere, besidder den fornødne kvalitet til at hive sejren og de tre point med hjem til Odense.

- Det er en vigtig kamp for begge hold. SønderjyskE vandt sin sidste kamp efter at have været nede 2-0, og de har redskaberne til at komme tilbage i en kamp. Så vi skal være meget fokuserede imod dem. Begge hold skal bruge pointene, som er på spil, og det bliver en hård kamp. Vi skal kigge på vores eget spil og prøve at gøre nogle af de samme ting, som vi gjorde godt imod Midtjylland. Før eller siden vil det falde ud til vores fordel. Jeg synes, vi har mere kvalitet på holdet, end hvad vores resultater har vist, og jeg synes også, at vi har kvalitet nok til at kunne vinde over SønderjyskE. Det skal vi ud og vise, for SønderjyskE spiller med meget energi, hvilket vi skal sørge for at udligne. Før eller siden skal vi også vise, at vi har kvaliteten til at vinde kampe, siger midtbanespilleren.  

Kampen starter klokken 18.00.

Oversigt

    Oversigt