OB-profil: Kreativiteten bliver afgørende

OB møder søndag Lyngby på udebane i en kamp, der godt kan blive mål- og chancefattig, spår OB-backen Mikkel Desler.

Efter den fine sejr over FC København i sidste runde, skal OB søndag forsøge at holde gang i den gode stime, når de ude møder Lyngby.

I de seneste tre kampe har OB fået syv point, og hvis de skal holde trit med holdene i top-3, skal der helst point med hjem fra turen til det nordlige København.

quote Point gør altid noget godt for en trup, og det har vi fået

Mikkel Desler, OB

OB's Mikkel Desler spår, at det bliver en svær kamp, hvor der ikke kommer til at være specielt mange målchancer.

- Det er svært at spå om, og det er sjældent, at vi rammer korrekt, men det er to hold, som er inde i en god stime og får svært ved at åbne op for hinanden. Jeg kunne godt forestille mig, at det bliver en målfattig kamp langt hen ad vejen. Begge hold er godt organiseret og ingen af os har lukket mange mål ind de sidste par kampe. Det er spørgsmålet om, hvem der har den kreative nøgle, der kan åbne de andres forsvar, siger Mikkel Desler til OB's hjemmeside

God selvtillid

Kampene mod Randers, Hobro og FC København resulterede i to sejre og en enkelt uafgjort i Hobro. Den positive stime har ifølge højrebacken givet truppen en masse selvtillid, som de tager med ind i de kommende kampe.

- Point gør altid noget godt for en trup, og det har vi fået. Vi tager også en tro med videre på vores koncept og måden vi gør tingene på, fordi vi ikke har lukket nævneværdigt mange mål ind, hvilket giver noget robusthed i forhold til de næste par kampe.

Kampen bliver spillet søndag med kampstart klokken 14.00 på Lyngby Stadion. 

Oversigt

    Oversigt