OB-profiler: Det gør ondt

Forårssæsonen har været hård ved OB, og selvtilliden vakler hos spillerne. Det gør ondt på os, at vi ikke har været gode nok, lyder det.

OB har blot fået seks point i forårssæsonens første 10 kampe. Det er noget, der irriterer OBs ungarske midtbaneprofil, Krisztián Vadócz.

- Vi har ikke spillet, som vi havde planlagt, og vi har gjort det svært for os selv med de seneste resultater. Men vi skal fortsætte med at tro på os selv, for vi savner virkelig at få tre point og en sejr, siger han til OBs hjemmeside.

På mandag får OB besøg af FC Midtjylland, som i modsætning til fynboerne har høstet masser af point. 15 er det blevet til i foråret, og de ligger lige nu á point med OB.

- Først og fremmest skal vi løbe mere end dem, og vi skal vinde duellerne i kampen, siger OBs højreback Espen Ruud.

- Vi skal være klar fra start, og så må vi se, hvordan kampen udvikler sig, og bliver det ren fight hele vejen, så er vi også klar til det, siger han.

Norske Espen Ruud mener, at OB har hårdt brug for en sejr for at genvinde selvtilliden. Det er Krisztián Vadócz enig i.

- Vi har ikke været så gode til at holde fast i en føring, eller vi har lavet fejl, og det har kostet os en masse energi og selvtillid. Det gør ondt på os, at vi ikke har været gode nok. Vi er meget realistiske og selvkritiske, men sådan er fodbold, siger Krisztián Vadócz.

Oversigt

    Oversigt