OB reddet i overtiden

Den udsatte kamp mellem AaB og OB endte 2-2, hvor Cedric N'Koum slog til for OB i kampens overtid.

Med en scoring i fjerde overtidsminut af Cedric N'Koum fik OB hentet 2-2 hjem i onsdagens udsatte superligakamp mod AaB, som ellers var foran indtil overtiden i kraft af to mål af Nicklas Helenius.

Det var to hold, som skulle forsøge at vaske et nederlag fra forårspremieren af sig. Og den mission lykkedes hurtigt for hjemmeholdet, da Helenius allerede efter tre minutter bragte AaB foran 1-0.

Et kontraangreb fra OB blev opfanget af AaB-forsvaret. Lynhurtigt gik det den anden vej, mens fynboerne var ude af balance.

Kasper Kusk førte an med bolden og med en perfekt pasning skråt ind i feltet, hamrede Helenius bolden ind bag Jesper Christiansen.

Opgøret fortsatte derefter med en spillemæssig overvægt til hjemmeholdet. OB havde svært ved få skabe chancer. Det var ofte først, når Emil Larsen fik bolden, at der endelig kom noget drev fremad i fynboerne.

Og netop Larsen var ophavsmand til OB's udligning efter lidt over en halv time, da han fra højre flanke sendte en flad aflevering i AaB-feltet, hvor Darko Bodul for anden kamp i træk dukkede op og kom på scoringstavlen.

Udligningen holdt dog kun i fem minutter. Så slog AaB til med samme opskrift som ved det første mål. Nordjyderne fangede et OB-angreb, og Søren Frederiksen sendte hurtigt en lang bold frem til Nicklas Helenius.

Han endte i en løbeduel med Daniel Høegh ned mod OB-målet, hvor Jesper Christiansen var på vej ud af feltet.

Og da OB-keeperen og Daniel Høegh gik fuldstændig forkert af hinanden, endte bolden igen hos Nicklas Helenius, som nemt kunne score sit 10. sæsonmål.

Allerede i pausen forsøgte OB-træner Troels Bech med en nyt angrebstræk, da han hev en anonym Marcus Pedersen ud til fordel for Morten Skoubo. Det gav lidt opblomstring i den fynske offensiv, men dog kun kortvarigt.

I stedet boblede de unge nordjyske spillere - med en sprudlende Kasper Kusk i spidsen - og jagtede med flere farlige forsøg endnu en scoring for at lukke kampen.

OB pressede i slutfasen omvendt for at få et enkelt point med hjem, og det lykkedes til allersidst, hvor Cedric N'Koum dukkede og blev dagens helt i det fynske omklædningsrum.