OB sælger Kenneth Zohore

OB har solgt angriberen Kenneth Zohore til den belgiske klub KV Kortrijk, hvor han omgående lejes ud til Cardiff City. Salget af 22-årige Zohore sker med øjeblikkelig virkning.

OB har solgt angriberen Kenneth Zohore til den belgiske klub KV Kortrijk, hvor han omgående lejes ud til Cardiff City i Wales. Salget af 22-årige Zohore sker med øjeblikkelig virkning.

Kenneth Zohore kom til OB på en fri transfer i vinteren 2015, da han fik ophævet sin kontrakt med italienske Fiorentina. Efter en årrække som stort talent viste han sig efterhånden som en modnet spiller både på og udenfor banen, hvilket først førte til en kontraktforlængelse, som han belønnede med et flot efterår i Alka Superligaen. Det har kastet udenlandsk interesse af sig, og derfor er Kenneth Zohore nu klar til endnu et udlands-eventyr. Og det er noget han ser frem til.

- Nu er det på tide, at jeg skal stå på egne ben, og vise hvor meget stærkere, jeg er blevet, siger Kenneth Zohore.

Selvom OB er ærgerlige over at skulle sige farvel til Zohore, så ønsker de ham et godt eventyr som udlandsprofessionel.

-  Vi skal ikke stå i vejen for hans eget ønske om et nyt udlandseventyr, når det samtidig hænger sammen med, at vi har fået et godt tilbud. Vi er glade for og stolte over vores evne til at udvikle og videreudvikle talenter, og i de seneste transfervinduer har vi sendt spillere til både Schweiz, Holland, Tyrkiet og Belgien, der alle er ligaer, som er højere rangeret end den danske, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

 

Oversigt

    Oversigt