OB skal åbne jernhård defensiv

Ét point i fire kampe. Det er indtil videre status på forårssæsonen for OB. Nu venter et jysk hold med en målscore på 5-0 for de første tre forårskampe.

Inden foråret blev fløjtet igang lå OB ellers i en favorabel position til at tage en medalje i Superligaen. Men nu er fynboerne dumpet ned på en sjetteplads.

Onsdag aften har OB mulighed for at rejse sig i den kolde forårsluft, når formstærke Randers FC gæster Odense.

- Det er et af de hold i allerbedst form mod et af de hold i dårligst form. Det er en spændende opgave, vi står over for. De vil forsøge at ride videre på bølgen, og det skal vi have et modsvar til, siger forsvarskrumtappen Daniel Høegh til bold.dk.

I modsætning til fynboerne har Randers FC fightet sig til masser af point. Det er blevet til tre sejre i tre kampe, og holdet har holdt rent bur.

- Deres defensiv har stået godt. De har lukket meget få mål ind. Det gælder om at få brudt dem op uden at blive uansvarlige den anden vej, for der har de nogle hurtige folk, som kan køre kontra, siger Daniel Høegh.

Hos OB er Rasmus Falk ude med en skade, mens Randers FC må tage til Odense uden profilerne Christian Keller og Ronnie Schwartz.

Kampen bliver spillet på TRE-FOR Park kl. 19 torsdag aften.

Oversigt

    Oversigt