OB skal 'redde' sæsonen i Esbjerg

Torsdag aften spiller fynboerne årets næstsidste Superliga-kamp. Et opgør, der skal vindes, hvis ikke OB skal ende i rækkens absolutte bund.

"Lige meget hvad, så vil vi stå, på vores tribune og synge for de hvide og blå" - sådan synger OB-tilhængerne ofte til deres helte, men det må have krævet ekstra meget passion at følge holdet dette forår.

Med bare en sejr i 12 kampe er holdet dumpet ned på ottendepladsen bare fire point over nedrykningsstregen. Derfor skal der kæmpes indædt for sejren i kampen mod de nykårede pokalvindere.

- For at få tre point i Esbjerg, skal vi gå ud og tro en masse på os selv, det er vi nødt til i denne periode. Vi er ikke blevet et dårligere hold på to måneder, så vi skal gå ud og finde vores spil og slå Esbjerg på gejsten. De har været inde i en sindssygt god periode, og har nok været det bedste hold her i foråret, men vi kan godt overraske dem. Jeg håber, de måske undervurderer os lidt, og at vores gejst og humør viser, at vi vil ud og have de tre point, siger Jacob Schoop til OB's hjemmeside inden kampen torsdag aften.

OBs cheftræner Troels Bech har været under voldsom beskydning efter de dårlige resultater - og han erkender også, at der skal sejre til efter en mildest talt svingende sæson.

- Vi er desværre ikke længere i stand til at nå vores sæsonmål, som var Europa Leauge. Vi er også skuffede over vores forår og vores resultater. Men der er også det magiske ved fodbold, at hvis man vinder kampe, så forsvinder skuffelsen og problemerne også. Vi har to kampe tilbage, og dem skal vi vinde, for at få den gejst, der kan være løfte-raket til den kommende sæson, siger Troels Bech til OB TV.

OB har fire point ned til nedrykningsstregen, og kan matematisk set stadig rykke ned. Det vil dog kræve en række nærmest umulige resultater fra flere andre hold.

Oversigt

    Oversigt