I det fynske folks tjeneste

OB skiller sig af med dyre reserver

Njogu Demba-Nyrén og Björn Runström stopper i OB

Superliga-klubben OB har valgt at ophæve kontrakterne med angriberne Njogu Demba-Nyrén og Björn Runström.

Der er ikke længere brug for angriberne Njogu Demba-Nyrén og Björn Runström i OB. Superliga-klubben har valgt at ophæve kontrakterne med de to spillere, som frit kan skifte til andre klubber.

På sin hjemmeside skriver OB, at Demba-Nyrén i den seneste tid er "kommet længere og længere væk fra en fast plads i truppen". Det samme gælder Runström, der har været udlejet til den norske klub Molde i det meste af 2010.

- Demba-Nyrén kom hertil som en profil, men efterhånden er der blevet længere og længere mellem hans kampe for OB.

- Björn Runström har vi ikke som sådan regnet med som en del af vores trup til foråret, og det har derfor været i vores alles interesse, at vi fandt en god måde at lade spillerne komme videre i deres karrierer, siger OB's direktør, Thomas Christensen.

Björn Runström nåede at spille 37 kampe og score syv mål for OB, mens Demba-Nyrén spillede 64 kampe og scorede 14 gange i den stribede trøje.

Også offensivspilleren Caca fik tidligere i januar frit lejde til at finde sig en anden klub, og det er lykkedes den tidligere AaB-profil. 28-årige Caca skifter til den portugisiske klub Uniao Leira, som har skrevet kontrakt med brasilianeren frem til sommeren 2012.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.