I det fynske folks tjeneste

OB-spillere klar til hårde modstandere

OB kan forvente hårde modstandere i CL-kvalen, men det ryster ikke lejren.

Selvom OB risikerer at møde hold som Arsenal, Lyon og Bayern München i CL-kvalen, ryster man ikke i bukserne.

Tirsdagens sejr over Panathinaikos har skabt eufori i OB-lejren, og nu ventes der i spænding på, hvem der ryger op af hatten i den kommende lodtrækning til de afgørende play off-kampe til Champions Leagues gruppespil.

Målscorer og midtbaneslider Hans Henrik Andreasen kan godt se sig selv i en kamp mod Bayern München.

- Nu glæder vi os til lodtrækningen på fredag, og selv om jeg ikke har nogen favorit, så kan jeg da afsløre, at jeg scorede to gange i en 2-2-kamp for Greuter Fürth sidste gang, jeg spillede på Allianz Arena mod 1860 München, siger OB-spilleren til Ekstra Bladet.

Også højrebacken Esben Ruud kom på måltavlen i opgøret. Han fortæller til klubbens hjemmeside, at der i de kommende opgør ikke længere er det store pres på fynboerne.

- Nu har vi nogle spændende kampe at gå ind til, og det kan vi gøre med afslappede skuldre. Vi kommer til at møde en stor modstander, og følelsen af, at vi er sikre på at spille i et gruppespil er selvfølgelig dejlig for os, siger Esben Ruud til ob.dk.

Unge Bashkim Kadrii vil dog ikke give op på forhånd.

- Det bliver nogle kæmpe kampe at spille. Det bliver selvfølgelig rigtig, rigtig svært, men vi skal spille vores chance, som stadig er der, fortæller han til hjemmesiden.

Imens kigger cheftræner Henrik Clausen tilbage på en stærk indsats præget af ydmyghed og hårdt arbejde.

- Nøgleordene for os var disciplin i forhold til ikke at være hovedløse. Vi var underdogs inden kampene, og det var vi også undervejs.

- Nu, vi har vundet, kan vi godt sige, at det kunne ses, at Panathinaikos ikke er i gang med deres turnering endnu, siger Henrik Clausen.

Der er lodtrækning til play off-kampene på fredag.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.