OB-sportschef: Stolen vælter uden opbakning fra fans

OB har endnu ikke vundet en kamp i Superligaens to første spillerunder. OB's sportschef opfordrer til støtte.

Der har været en del piften og buhråb efter OB-spillerne fra klubbens egne fans i starten af denne sæson.

Mange OB-tilhængere har været utilfredse med de to uafgjorte 1-1-resultater hjemme mod Sønderjyske og ude mod Randers FC i de to første spillerunder.

OB's nyansatte sportschef Jesper Hansen opfordrer fansene til at bakke op om klubben uanset resultaterne.

- Vi prioriterer stemningen meget højt. Du kan sige, at stemningen og opbakningen er et af de ben, som vi skal stå på.

- Vi kan have gode spillere, vi kan have et godt sammenhold i truppen - men vi skal også have vores fans bag os. Ellers vælter stolen, siger Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

I de seneste to sæsoner har OB slet ikke levet op til forventningerne med to placeringer som nummer 10, pladsen lige over nedrykningsstregen.

- Det skal være sådan, at vores spillere - med deres indsats - viser vores fans, at de vil klubben og sejren. På den anden side skal det også være sådan, at vores fans synger og råber spillerne frem og støtter dem, når vi er allermest pressede.

- For der vil komme svære kampe og perioder. Sådan må det være, når vi kommer fra to 10.-pladser i træk, forklarer Jesper Hansen.

OB-sportschefen blev ansat i stillingen på Fyn i sommer, og han kom fra et tilsvarende job i AC Horsens, som rykkede ud af Superligaen i sidste sæson.

- Jeg husker en udekamp mod FC Nordsjælland i foråret. Det var før, at jeg var tiltrådt. Opbakningen var virkelig fantastisk, selvom resultatet var skidt.

- Jeg synes også, at vi så en solid indsats fra vores fans i Randers FC, så der er en god opbakning til OB, siger Jesper Hansen, som også fremhæver Stiften-Tribunen i hjemmekampen mod Sønderjyske:

- Det så jo flot ud med alle de stribede trøjer, og jeg håber virkelig, at vi kan se frem til et efterår med markant støtte fra tribunerne, for det gør en forskel for spillerne, når de kan mærke vores fans.

På søndag kommer oprykkerklubben Viborg på besøg i Odense.

- Vi møder et oprykkerhold, der kommer med masser af gejst og fine resultater i bagagen. Det skal vi modsvare på banen, men i høj grad også på tribunerne, siger Jesper Hansen.

Oversigt

    Oversigt