OB sprudler af selvtillid efter ny sejr

OB vandt lørdag komfortabelt over Lyngby og kan nu se frem til Champions League-kampen mod Villarreal.

Al snak om europæiske tømmermænd blev blæst af banen, da OB lørdag vandt over Lyngby i sikker stil. Fynboerne sejrede 3-1 på tre scoringer i løbet af vilde 15 minutter midt i første halvleg.

Efter midtugens eventyrlige kamp mod Villarreal, kunne Lyngby-kampen ellers betegnes som et lidt usexet antiklimaks for OB'erne. Men det blev alligevel en festlig eftermiddag i Odense, hvor OB gav chancen til nogle af de unge samt debutanten Morten Skoubo.

OB satte sig således på kampen fra første fløjt, og da Bernard Mendy med et kanonskud gjorde det til 3-0 efter 30 minutter havde Lyngby ikke haft bolden ret meget.

Inden da havde unge Christian Sørensen scoret på en flot flugtning i sin bare anden kamp, og føringen var helt fortjent. Det stoppede dog ikke OB, og da Traoré gjorde det til 2-0, fornemmede man, at kampen var afgjort. Kun sejrens størrelse var interessant.

Med en komfortabel føring i bagagen trak OB sig lidt tilbage, og det gav plads til Lyngby. Dog var fynboerne stadig farlige, og kampen igennem gjorde vævre og hurtige typer som Mendy, Sørensen og Rasmus Falk ondt på Lyngbys lidt tunge forsvar.

Gæsternes første halvleg var en jammerlig omgang, og derfor blev der talt med så store bogstaver i pausen, at Niels Frederiksens råb bag omklædningsrummets lukkede dør kunne høres i presserummet 10 meter derfra.

Lige lidt hjalp det dog, for anden halvleg blev en lidt underlig affære, hvor Lyngby kæmpede mod overmagten OB, der mest af alt bare skulle have tiden til at gå. Bajram Fetais straffesparkreducering bragte kun begrænset spænding ind i kampen.

Og dermed sejrede OB og tankede selvtillid før tirsdagens Champions League-kamp mod Villarreal, og samtidigt hænger fynboerne trit med de øvrige tophold i Superligaen. Lyngby er derimod presset i bunden, hvor man er under nedrykningsstregen.