OB taber efter sen scoring

Med en sen scoring af Jonas Borring slog Randers mandag aften hjemme OB med 3-2.

Randers vandt for første gang nogensinde over OB på hjemmebane i Superligaen, da kronjyderne mandag aften slog fynboerne med 3-2 i glimrende fodboldkamp.

Sejren kom i hus efter 88 minutters spil, da netop indskiftede Jonas Borring blev spillet fri i dybden og køligt passerede fremstormende Mads Toppel.

Dermed rykkede Randers sig fri i det tætte felt lige efter Superligaens absolutte top, og oprykkerne indtager nu en imponerende fjerdeplads. OB er tre point efter på sjettepladsen.

Hjemmeholdet var foran tre gange i kampen.

Første gang knap halvvejs inde i første halvleg, da Mads Toppel i OB's mål ikke fik pareret et langskud fra Johnny Thomsen væk fra farezonen.

I stedet landede bolden lige for fødderne af Nicolai Brock-Madsen, der var kvikkere i opfattelsen end OB-forsvaret, og derved let kunne bringe de lyseblå i front.

At scoringen kom efter spil i Randers' højreside virkede ikke tilfældigt, for over for Johnny Thomsen og Jonas Kamper virkede Bashkim Kadrii på OB's højre back mildt sagt hårdt matchet i hele kampen.

Kadrii er stadig et godt stykke fra at være et færdigt produkt som back, og hans tilbageløb sker heller ikke med samme begejstring som de offensive løb.

Føringsglæden holdt dog ikke længe for hjemmeholdet, da Andreas Johansson efter en halv time fint fandt en fri Morten Skoubo, som med hovedet gjorde det til 1-1.

Det kunne let være blevet til yderligere scoringer i en særdeles intens og velspillet første halvleg.

Randers især takket være godt spillende Jonas Kamper, og i modsatte ende var David Ousted stærk i Randers-målet på afslutninger fra Andreas Johansson og Marcus Pedersen.

Intensiteten var lige så høj, men chancerne knap så mange i anden halvleg, hvor OB i stigende grad satte sig på begivenhederne.

Alligevel var det Randers, der tog føringen efter 67 minutter, da Ronnie Schwartz efter gode træk hamrede bolden ind fra kanten af feltet.

Føringen holdt igen kun få minutter, da pågående Marcus Pedersen kom først på en ripost, efter David Ousted kun kunne parere et hårdt hug ved jorden fra Daniel Høegh.

Begge hold jagtede afgørelsen, men i sidste ende var Randers altså skarpest, da Jonas Borring afgjorde det for hjemmeholdet, der nu er ubesejret i otte kampe.