OB taber igen

Stik imod tradition var det underholdende, da FC Vestsjælland slog OB og dermed lægger pres på bundholdene.

Med en 1-0-sejr over OB lægger FC Vestsjælland pres på de øvrige bundhold. Sejren sikrer dem et forspring på fem point ned til holdene under nedrykningsstregen før deres kampe 2. åskedag.

Og for en sjælden gangs skyld var der både mål og underholdning på Harboe Arena Slagelse, som ellers er det stadion i Superligaen, hvor færrest mål er blevet scoret i denne sæson.

Havde man lave forventninger til denne kamp, blev de dog lynhurtigt manet til jorden. Både OB og det normalt så defensivt orienterede FC Vestsjælland-mandskab ville lave mål påskesøndag.

OB's Baskim Kadrii var allerede efter 26 sekunder ved at sætte kulør på måltavlen, da han modtog en tværaflevering helt inde i det tekniske felt.

Det krævede ikke mere end en velkendt Jon Dahl Tomasson-inderside at omsætte den chance til mål, men Kadrii sparkede lige på en sprællende Thomas Mikkelsen i målet.

Det var startskuddet på en seværdig kamp, hvor begge lejre ville fremad banen. Selvom de første 45 minutter var uden mål, lå det i luften, at der ville falde en scoring.

Den kom kort inde i anden halvleg, da FC Vestsjælland blev tildelt et hjørnespark. Som bekendt er FC Vestsjælland et hold, der gør meget ud af sine dødboldsituationer. Så meget at tilskuerne sang: "Vi scorer altid på hjørne."

Og bedst som de sang det, så scorede FC Vestsjælland på hjørnespark via OB's Daniel Høegh, der blev noteret for et selvmål.

OB's landsholdsspiller Emil Larsen var endnu engang på bænken fra kampens start, men blev skiftet ind med en halv time tilbage. Han kunne dog ikke ændre på kampens stilling.

Endnu sværere blev det for OB, da Jacob Barrett Larsen måtte udgå 13 minutter før tid med det, der lignede en slem skade. Og da OB ikke havde flere udskiftninger tilbage måtte holdet spille kampen færdig i undertal.

FC Vestsjælland har i denne sæson hentet syv ud af ni mulige point mod det fynske flagskib.

Oversigt

    Oversigt