OB tabte på hjemmebane

Som det første hold i denne sæson lykkedes det FC København at fastholde positionen som førerhold i Superligaen. Københavnerne vandt nemlig søndagens sene kamp på Odense Stadion med 1-0 over OB.

-

Odense, søndag /ritzau/

Syv minutter efter pausen, da OB-fanklubben Tigers netop havde opgivet at få den mexicanske bølge til at rulle stadion rundt, kom FCK foran. Thomas Røll driblede rundt i OB-feltet, og en klassisk aflevering - skråt bagud - endte hos Jörgen Pettersson.
Der var ikke meget fart i svenskerens afslutning, men det flade skud sneg sig i mål helt ude ved stolpen.

Tilskuerne oplevede en målløs første halvleg. FCK\'erne havde bolden mest, men københavnerne havde meget svært ved at bryde gennem OB\'s forsvarsmur, der i anledningen af besøget fra Superligaens tophold også var forstærket med alle fire midtbanespillere.

Jörgen Petterssons mål fik OB\'erne længere fremad banen efter pausen, og i de døende minutter pressede OB\'erne vildt for en udligning. Blandt mange chancer afsluttede Michael Hemmingsen fra en spids vinkel, men igen blokerede Martin Albrechtsen for FCK.