I det fynske folks tjeneste

OB tabte til Randers

Heller ikke vicemestrene fra OB var nogen hindring for Randers FC i kampen for overlevelse i SAS Ligaen. Med 3-1-sejren er Randers én sejr fra redningen.

Ingen jubel for OBs fans under søndagens kamp mod Randers

Eventyret om Randers FC's nærmest ufattelige redningsaktion i SAS Ligaen ser ud til at få en lykkelig udgang.

I hvert fald er kronjyderne med en 3-1-sejr over OB i Odense blot én kamp fra at sikre den overlevelse, der lignede utopi for to måneder siden.

Randrusianerne viste atter den effektivitet, der har været holdets varemærke i foråret, og holdet lod sig ikke gå på af, at OB var mest i boldbesiddelse, for det var Randers, der havde både de fleste og de største chancer.

Derfor kunne ingen af de 6985 tilskuere i Odense indvende noget imod, at gæsterne kunne fra banen som ubesejrede for 16. gang i træk.

OB, der gik ind til kampen sikre på sølvmedaljerne og uden andet end æren at spille for, kombinerede i perioder udmærket, men det kneb med at spille sig frem til virkeligt store tilbud mod Randers' kompakte defensiv.

I den anden ende havde fynboernes erfarne forsvarschef, Anders Møller Christensen, problemer med at styre Randers-angriberen Yura Movsisyan, der lagde op til scoringer af både Søren Berg og Mikkel Beckmann, inden armeneren selv hamrede Randers' tredje scoring ind midtvejs i anden halvleg.

Sejren var så meget mere vigtig, da både AGF og Sønderjyske - de andre to nedrykningstruede hold - også vandt deres kampe.

Det betyder, at Randers fortsat er to point foran AGF, der er placeret under den frygtede streg, inden sidste spillerunde.