I det fynske folks tjeneste

OB tabte til Randers

Ingen jubel for OBs fans under søndagens kamp mod Randers

Heller ikke vicemestrene fra OB var nogen hindring for Randers FC i kampen for overlevelse i SAS Ligaen. Med 3-1-sejren er Randers én sejr fra redningen.

Eventyret om Randers FC's nærmest ufattelige redningsaktion i SAS Ligaen ser ud til at få en lykkelig udgang.

I hvert fald er kronjyderne med en 3-1-sejr over OB i Odense blot én kamp fra at sikre den overlevelse, der lignede utopi for to måneder siden.

Randrusianerne viste atter den effektivitet, der har været holdets varemærke i foråret, og holdet lod sig ikke gå på af, at OB var mest i boldbesiddelse, for det var Randers, der havde både de fleste og de største chancer.

Derfor kunne ingen af de 6985 tilskuere i Odense indvende noget imod, at gæsterne kunne fra banen som ubesejrede for 16. gang i træk.

OB, der gik ind til kampen sikre på sølvmedaljerne og uden andet end æren at spille for, kombinerede i perioder udmærket, men det kneb med at spille sig frem til virkeligt store tilbud mod Randers' kompakte defensiv.

I den anden ende havde fynboernes erfarne forsvarschef, Anders Møller Christensen, problemer med at styre Randers-angriberen Yura Movsisyan, der lagde op til scoringer af både Søren Berg og Mikkel Beckmann, inden armeneren selv hamrede Randers' tredje scoring ind midtvejs i anden halvleg.

Sejren var så meget mere vigtig, da både AGF og Sønderjyske - de andre to nedrykningstruede hold - også vandt deres kampe.

Det betyder, at Randers fortsat er to point foran AGF, der er placeret under den frygtede streg, inden sidste spillerunde.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.