OB tabte ude mod FCM: Bronzemedaljerne er fortsat på Fyn

OB tabte søndag på udebane til FC Midtjylland i Superligaens mesterskabsspil.

OB tabte søndag 2-0 i Herning til FC Midtjylland i Superligaens 29. spillerunde. Trods nederlaget holder OB fast i bronzepladsen, mens FC Midtjylland holder afstanden til førerholdet FC København på fem point.

For OB betyder resultatet, at holdet forbliver på tredjepladsen med 43 point, men at holdet nu kun er ét point foran Esbjerg.

Efter sejren ligger FCM på andenpladsen med 65 point, mens FCK efter holdets sejr over Brøndby har 70 point. Brøndby er nummer fem med 40 point, mens FC Nordsjælland er noteret for 28 point.

FCM sad på kampen

FCM's anfører Jakob Poulsen og angriber Frank Onyeka sikrede hjemmeholdet sejren med deres scoringer.

FCM satte sig hurtigt på kampen og sørgede for, at den blev præget af fysik, dødbolde og dueller.

Efter 28 minutter gav overtaget pote, da angriberen Mayron George blev fældet i feltet, og Jakob Poulsen på det efterfølgende straffespark scorede til 1-0.

FCM fortsatte med at dominere efter pausen, og i det 54. minut scorede Frank Onyeka, efter at FCM's wingback Rafal Kurzawa havde spillet ham fri i feltet.

OB formåede ikke at etablere et pres mod FCM's mål for at skabe liv i kampen, og det var i stedet FCM, der flere gange var tæt på at forøge føringen.

Både midtbanespilleren Tim Sparv og debutanten Junior Bramado var tæt på at score holdets tredje mål, men resultatet forblev 2-0.

OB spiller næste kamp fredag den 19. april og møder FC Nordsjælland hjemme på Odense Stadion. Kampen begynder klokken 18.