OB tabte vigtigt skridt i Randers

OB's gulddrømme i SAS Ligaen led et alvorligt knæk, da fynboerne i dag måtte nøjes med 0-0 i Randers.

OB måtte i kampen mod Randers FC sande, at det kan gå hurtigt i fodbold. 6-1 sejren over AGF blev afløst af 0-0 i den kronjyske hovedstad, og dermed er fynboernes aktie i SAS Ligaens guldkamp faldet meget i værdi, hvor holdet nu er seks point FC Københavns førerhold.

I første halvleg var det umuligt at udpege et tophold ud fra de to holds præstationer. Kun i ganske få sekvenser kom OB tæt på et føringsmål, men de gange det skete, var det til gengæld gigantiske chancer. I den anden ende havde Randers også sine chancer, men også her var manglende skarphed et gennemgående tema.

Det forventede OB-tryk lod vente på sig efter pausen, mens Randers-spillerne ufortrødent fortsatte jagten på kampens første mål. Det fynske tophold formåede aldrig at finde ind i en rytme, der kunne fremtvinge åbne målchancer, men i takt med at minutviseren nærmede sig sin 90. omgang, blev OB mere og mere spilstyrende. Det gav modsat hjemmeholdet en lang række kontrachancer, som ikke blev forvaltet med nogen form for omhu.

Tættest på en scoring kom den tidligere OB-spiller Søren Berg, da han havde et hovedstød, som snittede overkanten af overliggeren. Senere fik han endnu to chancer, men målet udeblev.

OB møder på onsdag i Odense netop FC København i fynboernes sidste chance for at holde guldhåbet i live.