OB-træner: De var hårde ved os

Træner Uffe Pedersen nægter at give op, selvom OB torsdag tabte klubbens tredje kamp i Europa League.

Efter en skidt indsat i 2-4-nederlaget til Young Boys i torsdagens opgør i Europa League ser videre avancement mere end svært ud for OB. Træner Uffe Pedersen mener, at det første mål fik afgørende indflydelse på OB's spil.

- Det går galt, der hvor vi indkasserer det første mål. Derfra kan man sige, at de gør det slemme ved os nogle gange, siger han til DR Sporten.

Young Boys var især stærke i omstillingsspillet. Og det var afgørende ved scoringen til både 0-2, 1-3 og 1-4. Og det ærgrede Uffe Pedersen.

- De var hårde ved os, fordi de scorede på nogle af de ting, som vi havde snakket om på forhånd. De spiller inden om vores backs, og det er svært at dæmme op for, selv om vi havde talt om det, siger han.

OB har efter tre nederlag i tre kampe nul point. Holdet ligger sidst i gruppen, men Uffe Pedersen mener ikke, at nederlaget til Young Boys er en katastrofe.

- Jeg synes, at man lige skal tage med i betragtningerne, at den her bane er svær at spille på. Der er større hold end OB, der har været i problemer her. Men det er ikke nogen undskyldning for at tabe, siger Uffe Pedersen

- Vi har på ingen måde opgivet denne turnering, siger han

Oversigt

    Oversigt